Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 04 Дек, 2023 11:35 am Пон

Всички времена са UTC + 2 часа


- Registration

Избирайки Съгласен съм с условията, вие приемате следните условия за ползване на сайта и форумите:
1.Администраторите и модераторите на форумите на БГ Кулинар имат изключителните права да премахнат, заключат или променят всяко мнение или тема, написана от един или няколко потребители
2.С публикуване на текстови и/или снимкови материали, авторските права върху тях стават изключителна собственост на собствениците на сайта БГ Кулинар.
3.Копиране на целия сайт или на части от съдържанието му е възможно само след съгласието на собствениците.
4.При получаване на съгласие за препечатване, цитиране на източника е задължително, а сайтовете трябва да сложат връзка (хиперлинк) към източника.
5.Отговорност за мненията във форумите носят авторите им.
6.За да цитирате мнения от форумите на място, различно от форумите, трябва да поискате разрешение, както от автора на мнението, така и от собствениците на сайта.
7.Вие се съгласявате да не пишете, копирате и възпроизвеждате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите на република България. Такова поведение ще доведе до незабавното и постоянното ви изгонване от форумите, както и уведомяването на вашия доставчик.
8. Вашите данни (email адрес), получени чрез абонамент за нюзлетъра, поръчка на рецепта или регистрация във форумите, могат да бъдат използвани при организиране на рекламни игри, промоции и кампании, свързани със сайта.
9.IP адресите, от които са направени всички съобщения и влизания в системата се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, собствениците, администраторите и модераторите на тези форуми не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.
10.Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас, а се използват само, за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адресът ви се използва за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).
11.Мейл адресът, предоставен при регистрацията Ви, може да бъде използван при организиране на рекламни игри, промоции и кампании на сайтовете на собствениците на БГ Кулинар, но не могат да бъдат предоставяни на трети лица без вашето съгласие.
12.С това споразумение се съгласявате да спазвате и Правилата за писане във форумите.
13.За всички други неуредени положения в тези условия се прилагат законите на Република България, споровете се решават в районен съд София.
14.Тези правила са обект на промяна по всяко време и без да е нужно предварително уведомяване на потребителите.cron
Готвим с помощта на phpBB