Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 22 Юли, 2019 11:21 am Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Юни, 2004 9:36 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Бяло с бяло и червено с червено е основно правило, но има много изключения и варианти. Повечето мазни риби /есетра, сьомга/, особено ако са приготвени с домати, вървят чудесно с плътни червени вина. Акула и треска също са хубави с леки червени вина. Подобно стоят нещата и при птиците.
Хубаво би било, ако всеки, който пуска рецепта, предлага и най-подходящата според него напитка към нея.


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Юли, 2007 12:44 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
vegetarianec написа:
Всички знаем, че бяло вино подхожда на бели меса, а червеното - на червеени. Интересуваме защо. Не че ще проям като разбера :lol: :P
Аз лично си правя спагети с риба тон и червено вино и винаги съм доволен от резултата


Ама и ти си един вегетарианец! Риба тон! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Юли, 2007 12:46 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Е, да не забравяме, че има вегетарианци, които ядат само риба ;).

Откъде ги измъкваш тия стари теми???


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB