Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:14 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 32 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Как обичате да е сварена пастата?
Твърдо, чак да рупа 0%  0%  [ 0 ]
"Ал денте" 58%  58%  [ 7 ]
Разварена 0%  0%  [ 0 ]
Разкашкана 0%  0%  [ 0 ]
Като лепило 0%  0%  [ 0 ]
Между "Ал денте" и разварена 42%  42%  [ 5 ]
Total votes : 12
Message
Сготвено на: 08 Ное, 2008 3:47 pm Съб 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Вие съвсем сериозно искате да ме разстроите, полиглот бил. :( :)

И аз варя пастата, докато "се свари", всъщност имам пробвач, като при римските императори и други такива важни персони. Резултатът е, че правим пастата точно както я харесва Мацин, останалите ядем по негов вкус. Ама съм готина съпруга. :)
Всъщност, ако фидето отива към графата паста, и него така го правя, като се изпробва до готовност според Мацин.
Бях чела/чула, че а ла денте било по-полезно за стомаха, но на мен сърце не ми дава да оставя тропаща паста, пък и да я овкусявам.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Ное, 2008 4:00 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Е, ал денте не е баш тропаща. Само лееекинко недосварена, т.е. не разкашкана.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 32 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB