Jasen,имам няколко таблици - за печене на меса, за варива, тенджера под налягане....ако те интересува ще ги потърся и ще ти пиша.
Иначе
Бисквитка е права,за продължителностат много зависи от печката и от продуктите..
Колкото до "бързото" и "бавното" готвене не мога да се изкажа еднозначно..
Готвя както е по рецепта ..и по мой вкус..т.е.. ако ще е китайско
естествено няма да го готвя докато се разкашка.,обаче онова
Задушено зайче или капама ..или пък сърмички в глинен гювеч
..не бих казала ,че в тенджера под налягане ще са така вкусни (направо да се топят в устата).
Принципно, аз също считам,че продължителната обработка на храната вреди на полезните вещества, които организъма ни си извлича от нея..затова имено е хубаво да се набляга на салати, но само защото не е толкова полезно, трябва ли да се откажа от любимата ми капама?