Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:20 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Апр, 2005 3:19 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Точице, ще дам рецептата, но не е изпробвана (аз от тази книга рядко готвя, рецептите в нея са свръхкалорични; само в козунака има 60! яйца). (За полския серник не знам нищо, не съм го опитвала :oops:; това не сме го учили :-?)
Алеко, ако купиш по стотина грама от всеки вид и сложиш около пакетче масло, количеството пастет ще е съвсем задоволително. Да не говорим, че и с коняка ще понатежи (вкл. и на семейния бюджет).
Забравих да напиша, че ПОКШЕС се съхранява добре затворен в хладилника (оригинално в специална кутия в ледника - най-студената част от мазето)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB