Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 7:00 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Мар, 2007 8:24 pm Съб 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
До края на юни все още има мъжки, подходящи за слдко.
След това засъхват - вътре са като дунапрен - и се сбръчкват.
Нататък наедряват и зреят до края на септември женските - които са пълни с нежно "месце" и дребни "семчици".


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Мар, 2007 9:05 pm Съб 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
yosif написа:
пълни с нежно "месце" и дребни "семчици".


Ох, недей! Миналата година ги изпуснахме в полза на пернатото братство и от тогава точа ли точа мисловни лиги :cry: Хем че смокинята на село ги продуцира едни голеееми, пък наоколо има и неопазени...


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Юни, 2007 11:48 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Фев, 2006 4:43 pm Пон
Мнения: 81
yosif написа:
... В първата вода се слага супена лъжица син камък( меден сулфат за пръскане на лозята)...


yosifе, туй чудо не е ли отровно?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB