Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:56 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 
Message
 Рецепта: Миш-маш
Сготвено на: 12 Сеп, 2006 1:28 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
biskvitka написа:
Имам проблем само с арпаджика - ако трябва да се обели голямо количество, се изнервям, иначе не плача... много :mrgreen:.


Бисквитке, арпаджика и въобще лука и чесъна се бели по-лесно ако се понакисне във вода за 5-6 мин.
За рязането - пробвах да държа в хладилника резерв, ама нещо все свършваше бързо. Затова сега беля и в камерата за 5-6 мин., докато приготвя нещо друго, после вече не люти.

и по темата да си кажа за миш-маша: ами аз го обичам много със сурови чушки, ама мойте домашни любими не го ядат така - само с печмени, и то червени трябва да е. А лук не слагам никакъв - така и аз не го харесвам.


 Profile  
 
 Рецепта: Миш-маш
Сготвено на: 12 Сеп, 2006 2:04 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
pep-4o, благодаря!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB