Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Апр, 2024 2:10 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Фев, 2005 5:08 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Окт, 2004 5:13 pm Сря
Мнения: 134
А искам да питам, само една кора ли слагаш на охлюв :lol: ??? Аз завивам винаги две по две с мазнинка между тях- в туквеника олио, в баницата- масълце. Може би е по-финои сами с по една кора! Много влкусно изглежда!


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Фев, 2005 10:57 am Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Правила съм го и с една, и с две кори. С една кора става по-сочно, с две - по-хрупкаво (и по-мазно, заради допълнителното намазване на втората кора :x ). Вкусно е и по двата начина, но предпочитам първия.
А ако се прави с домашно точени кори, тогава кората е само една.
P.S. Корите може да се поначупят при навиването им, особено първите две. Обаче на вкуса това не се отразява.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB