Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 8:41 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Юли, 2008 1:35 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Най- вероятно брашното от тиквичките ще посгъсти прясното мляко и яйцата , иначе според мен ще стане много течно.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Юли, 2008 3:30 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Юни, 2008 12:53 pm Съб
Мнения: 43
Location: София
Привет! Овалването с брашно на най-горният ред е за по-хрупкава коричка!


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Юли, 2008 4:36 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Във веганската ми душа настъпи дивна радост от тази рецепта преди да стигна до текста за заливката :lol: Но и за това си има "лек"; ще пробвам рецептата скоропостижно и ще докладвам за модификацията на заливката :P


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB