Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:26 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Фев, 2005 2:28 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Масленицата като тутманик ли става на вкус?
Нали може да се замести маста с масло или друга твърда мазнина?


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Фев, 2005 2:49 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Смятам да я направя с маргарин, колкото и да е нездравословно. Само момента с усукването ме притеснява. Rus0koska, като венец ли трябва да изглежда, или като пита?


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Фев, 2005 4:09 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
трябва в тавата да е като охлюв но и самото тесто трябва да е усукано


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB