Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:46 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Сеп, 2009 9:31 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Имам една стара тава, от тези електрическите.Те бяха с капак и са малко по дълбоки, но иначе диаметърът и е 25 см. Капака не го ползвам естествено.Не виждам проблем и в по плитка тава да се пече. Приблизително около 30мин. се пече от едната страна , после се обръща и още толкова от другата.Тънкостта е в това , че докато се пече отвреме на време са върти тавата, за да не залепва. Явно има разлика, може и да е тънка, но аз поне така знам и съм гледала ,че се пече на котлон( а в Родопите разбира се на печката отгоре).Температурата трябва да е средна до слаба.


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Сеп, 2009 12:52 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юли, 2006 3:17 pm Съб
Мнения: 20
Да се похваля, че направих пататник и ми стана близък по вкус до това което си спомням (^_^)
И другото нещо за което може и да е смешно, че го споменавам, но искам също да се похваля, че в новия апартамент в който се преместих има електрически и котлони и фурна- и си работят добре хихихи (^_^)

П.С. Благодаря за отговора Миш Маш


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB