или панирано пиле как баба ми го прави. Много е вкусно - гарантирам. Значи тази рецепта е проста и в същото време много хубава. Пилешко месо се подварява да излезе пяната и после водата се сменя с чиста. Досварява се. Хубаво е да се вари нарязано, че после много пари. приготвят се 3 купички - една с вода една с брашно и една с разбити яйца, в които се слага чубрица сол и кой каквито подправки са му на душа. Пилешкото се потапя първо във водата, после в яйцето, после се овалва в брашното и после пак в яйцето. Пържи се на силно загрят тиган с около половин пръст олио в него. това се похлупва в тенжера и му се слага пресен стар лук или праз. Ако се остави аромата на лука попива в панировката и е много хубаво. Ако това не ви харесва и да не попие само да се хрупа отделно пак е хубаво. Ако не обичате лук - и само месото си заслужава
