Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 11 Юли, 2020 8:11 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Ное, 2011 3:57 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 14 Ное, 2011 3:42 pm Пон
Мнения: 44
или панирано пиле как баба ми го прави. Много е вкусно - гарантирам. Значи тази рецепта е проста и в същото време много хубава. Пилешко месо се подварява да излезе пяната и после водата се сменя с чиста. Досварява се. Хубаво е да се вари нарязано, че после много пари. приготвят се 3 купички - една с вода една с брашно и една с разбити яйца, в които се слага чубрица сол и кой каквито подправки са му на душа. Пилешкото се потапя първо във водата, после в яйцето, после се овалва в брашното и после пак в яйцето. Пържи се на силно загрят тиган с около половин пръст олио в него. това се похлупва в тенжера и му се слага пресен стар лук или праз. Ако се остави аромата на лука попива в панировката и е много хубаво. Ако това не ви харесва и да не попие само да се хрупа отделно пак е хубаво. Ако не обичате лук - и само месото си заслужава :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB