Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Ное, 2018 12:10 pm Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 мнения ] 

Моите провали в кухнята - форум или тема
Форум 70%  70%  [ 7 ]
Тема 10%  10%  [ 1 ]
И в двете ще плюя (майтапче) 20%  20%  [ 2 ]
Total votes : 10
Message
Сготвено на: 11 Сеп, 2005 7:28 pm Нед 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Ако направим такъв форум, ще ли да има пишущи в него? Или тайничко ще си спестяваме неуспехите?


Last edited by MR.LAZY on 12 Сеп, 2005 7:06 pm Пон, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 11 Сеп, 2005 11:40 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
:) Аз лично не бих казала че има нужда чак от форум..по скоро от тема в дъра-бъра даречем.И не бих я нарекла "моите провали в кухнята" :evil: Брр, звучи ужасно ,все едно дали е истински провал или просто гаф.. :P Обаче една дълга тема ,в която да си се жалваме от стари или по -нови неуспехи..аз бих писала в такава тема. ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 1:33 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
И аз бих участвал. Защо да се крием, когато нещо не стане? Нали човек се учи най-вече от грешките си?


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 2:30 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Юли, 2005 8:44 pm Нед
Мнения: 74
Location: София
По-добре е форум. Така младите ще можем да стартнем повече топици :lol: .
Сериозно:
1. провалите обикновено са свързани с технологични гешки или незнание. Ако имаме цял форум, всеки провал ще може да бъде пригледно и подробно дебъгван от големите Шефове (както и осмиван, оплюван, набиван на кол), което ще бъде страшно полезно.
2. Шаблонът на постване, който се е наложил е тема->коментар от повечето активни->евентуално подкоментари. Ако постваме всеки провал в отделна тема, предполагам, трафикът би станал по-сериозен.
3. Евентуално този форум би се развил като взаимопомощен, така че ще привлече повече гости да се регистрират.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 2:51 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
полуобувка написа:
По-добре е форум...

И аз така мисля 8)
полуобувка написа:
всеки провал ще може да бъде пригледно и подробно дебъгван от големите Шефове (както и осмиван, оплюван, набиван на кол), което ще бъде страшно полезно...

:bat: и :to4: за осмиващите и оплюващите - все пак сме тук, за да се учим един от друг.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 3:49 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Юли, 2005 8:44 pm Нед
Мнения: 74
Location: София
biskvitka написа:
полуобувка написа:
По-добре е форум...

И аз така мисля 8)
полуобувка написа:
всеки провал ще може да бъде пригледно и подробно дебъгван от големите Шефове (както и осмиван, оплюван, набиван на кол), което ще бъде страшно полезно...

:bat: и :to4: за осмиващите и оплюващите - все пак сме тук, за да се учим един от друг.


Явно краткотрайните ми престои в клюкарника на бг-мамитата ми влияе зле.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 4:18 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
полуобувка написа:
Явно краткотрайните ми престои в клюкарника на бг-мамитата ми влияе зле.


Там е много опасно, да знаеш! А си казал нещо, а са те изяли с парцалите!

На въпроса: Съгласен съм с подфорум. Обещавам да не плюя по никого!


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 4:34 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Юли, 2005 8:44 pm Нед
Мнения: 74
Location: София
Изобщо не вярвам, че тук ще се стигне до разправии и грозни истории.


Last edited by полуобувка on 12 Сеп, 2005 7:29 pm Пон, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 6:16 pm Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Много добра идея, аз съм за! Имам си една любима история за пълнени тиквички :mrgreen: Не обещавам да не плюя, обаче ви разрешавам да ме плюете на воля ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 7:07 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Сложих една анкета зарад демократичния централизъм.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2005 10:29 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
:P И в двете ще плюя..шегичка..
След като има толкова желаещи да описват всеки свой гаф в нова тема.. :roll: ,коя съм аз да се противопоставям.. :) Бройте шеговития ми отговор към мнозинството.. ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Сеп, 2005 10:46 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
ludetina написа:
коя съм аз да се противопоставям..
А, бе, като излезнеш с оня стегнатия костюм и камшика, мисля, че сломяваш всякаква съпротива (поне у мъжете). ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Сеп, 2005 9:56 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
:twisted: Много са ви слаби ангелите , за една дрешка жертвате идеалите си.. :twisted:
[hide=Май]този път няма да бият мен :twisted: :P . [/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Апр, 2007 11:34 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Апр, 2007 11:03 am Пон
Мнения: 4
Location: София
Мисля, че е необходим такъв форум. И то заради по-неопитните като мен. Т.нар "плюене" тук се прави с усмивка. :) В този смисъл аз лично не бих се обидила. Нали целта е да разбереш къде и в какво си сбъркал.
Вероятно думата провал плаши. :shock: Защото е силна. Но несполучливите опити, дори да не са 100% провали оставят горчив привкус. Особено ако не си разбрал как аджеба си достигнал до това падение, след като си спазил цялата технологична последователност при приготвянето. :roll:
Имам такъв провал с херинга, :oops: който датира горе-долу от времето, когато сте пуснали тази анкета. За съжаление тогава не съм и подозирала за съществуването ви, ако знаех че ви има, щях да потърся съвет. За по-лесно :idea: оттогава се доверявам повече на изпробвани рецепти, а не на така красиво описаните в книги.


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Апр, 2007 11:55 am Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Аааа... гафовете са си чиста проба вицове :mrgreen:

Пък и от някои гафове пръкват полезни идеи.

Аз кога сефте правих кок-о-вен люснах цяла бутилка Мерло.
Та госКите бяха много се развеселили :mrgreen:

И една манджа с картофи загорих бая, ама после загорялото се оказа мноооого 'кусно, почти като пататник :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Апр, 2007 12:00 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
ignition написа:
Мисля, че е необходим такъв форум.
Има го ;). Оплаквай се на воля.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB