Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Ное, 2018 11:25 am Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Май, 2005 5:08 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
biskvitka написа:
Предлагам да се обособят теми за ястия с риба, както и за такива без месо. Или по някакъв начин да се отбелязва, че нещо е с/без месо.


Аз съм силно "за"!
Да има подфоруми "Ястия с риба и морски дарове", "Ястия с месо" и "Ястия без месо", с подподфорум "Постни и култови", защото понятието "пости" е чисто религиозно и си има различни изисквания и правила от просто безмесното готвене, а "култово" ядене, например, е курбанът. В "култови" може да се коментират и варенето на жито, прощъпулници, годежни и сватбени ритуали и т.н.
Предлагам още да се обособи форум "Кулинарни технологии", където да се коментират способите и специфичните начини на готвене.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB