Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 12 Ное, 2019 4:01 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Яну, 2007 2:28 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
Не знам дали му е тук мястото на това предястие, но наистина е много диетично.
Неободими продукти:
стръкове праз - няколко броя
сол
горчица - около 1-2 чаени лъж.
кисело мляко - 1 кофичка
чесън на прах

Приготвя се много лесно: В предварително подсолена и вряща вода в тенджера се изсипват нарязаните на ролца от по 4-5см празчета. Ври около 10 мин., отцежда се и се изсипва върху киселото мляко, към което сме прибавили предварително малко сол, горчицата и чесън на прах.
Сервирам го в прозрачна купа от йена.
Освен като предястие, може да се хапва и като гарнитура.


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Яну, 2007 2:57 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Точно тук й е мястото. Колкото до фалшивите аспержи, неведнъж съм казвал, че белите имат вкус на варен праз.


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Яну, 2007 3:00 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
:lol: Да, докарват го! Между другото - рецептата е от Германия и там с това се залъгват когато няма аспержи.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB