Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:05 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Мар, 2008 3:10 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
миш маш, със сигурност е станало вкусно и е било добро решение за товята диета :) Между другото, в диетичните магазини се продава овесено брашно, с което може да се работи като с всяко друго глутен-съдържащо (има по-малко глутен от пшеницата обаче, т.е. не бухва така хубаво). Преимуществото е в хранителната стойност и факта, че е грубо, не финно бяло.
Безглутеновите смеси (особено ако трябва да са и без мляко и яйца) са истинко предизвикателство и не малка главоблъсканица за хора, които нямат достъп до американския пазар на безглутенови храни или искат да си спестят тоновете добавки в тях.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB