Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:56 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 12 Сеп, 2008 10:21 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
М-да, много е лесна рецептата, обаче има малък проблем със съставките.
Соевото брашно се прави като всяко друго брашно, а има и просто извлечен соев протеин. Тук няма накисване и варенето е значително по-малко. Така не се освобождаваме от инхилиторите на храносмилането и може да си докараме някой стомашен проблем, въпреки че не е задължително!


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Яну, 2015 9:31 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 24 Яну, 2015 9:24 pm Съб
Мнения: 1
Може ли Тофу да се направи от друго ядково мляко? Например бадемово...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB