Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 12 Юли, 2020 9:34 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2008 4:30 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
О, радвам се, че ти е харесало :)
Корите наистина могат да са много проблемни. Вече и аз ги топя в широка тенджера с гореща вода, едно по една, че иначе се залепват, и много внимавам как ги вадя. Ако се хванат на две места на 10-тина сантиметра едно от друго, както са добре омекнали и са станали доста жилави (не се късът така) и се срожат върху дървена дъска, навиването и затварянето са много лесни. Пробвала съм и с пласмасови и порцеланови чинии, но често се залепват. С две думи, самите кори са голяма играчка...


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Яну, 2008 11:40 am Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Използвах кърпа вместо дъска или чиния и така нямаше излишна вода.

Плънката я изядохме с паста, но и само с хляб е много вкусна :facelick:

Сега остава да измисля, за какво ще използвам и останалите кори, че не изхвърлям продукти...


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Яну, 2008 3:42 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Окт, 2006 7:07 pm Пон
Мнения: 5
Location: Бургас
ако ги намокрите бързо под чешмата ще работите с тях доста добре.Стават малко хрупкави като пелети.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB