Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:53 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Авг, 2007 11:32 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Така, без "клъстичко", кое придава плътност на този шоколад?


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Авг, 2007 7:26 am Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
ами няма никаква нужда от повече плътност :) Петмезът върши тази работа. Естествено, не се сгъстява като се остави в хладилник, а си остава полу-течно (горе-долу като смес за палачинки), но на вкус :ligi: ... изобщо не му липсва "блажничко" :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB