Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:32 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Ное, 2008 2:29 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 24 Окт, 2008 11:55 am Пет
Мнения: 2
Меги, в тавичката пластът беше доста тънък, но със содата сгафих. Но явно ще има полза от купуването на форма за мъфини... А имаш ли представа от какъв материал са направени? Изпитвам дълбоко недоверие към тефлона.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Ное, 2008 4:22 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Формички за Мъфини, от силикон (може би) видях в Айко, там имаше и някакви тефлонови май.
Но проблемът ти няма да се реши с формата, както Мег ти е обяснила вероятно е съвкупност от всичките подробности.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Ное, 2009 2:28 am Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Ное, 2009 2:25 am Чет
Мнения: 1
Meg, а как се прави това мляко от нахут? Накиснат нахут смелен с вода? В какви съотношения?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB