Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Фев, 2019 3:35 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 02 Ное, 2007 12:54 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Цяла седмица не съм се отчитала с нова рецепта, редно беше да го направя ;)

Вчера изпробвах следната комбинация, намазана дебело върху безглутенов хляб. Беше много вкусно :facelick:

100 гр. домашно приготвено тофу или купено, което е било обезсолено във вода
4-5 с.л. сос от кашу ("кисело мляко" от кашу, към което е добавен лимонов сок, кимион на прах, ситно нарязан копър (може и сушени връхчета) и магданоз, кориандър и счукан с диетична сол чесън)
Всичко се надробява и размесва добре с вилица. Време за приготвяне: 3 мин. :)

Логично, вместо въпросния сос от кашу, може да се използва просто "кисело мляко" от кашу и да се добавят други подправки - примерно червен пипер и лют пипер за пикантно "сиренце"; задушени на намачкани на ситно гъбки, или ситно нарязан зелен лук - въпрос на вкус :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB