Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:30 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Мар, 2008 3:12 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Не искам да звуча като черна станция, ама какво се случва със всичките полезни мастни киселини при 350С?!


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2008 3:20 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Meg написа:
Не искам да звуча като черна станция, ама какво се случва със всичките полезни мастни киселини при 350С?!

Предполагам, че органик е имал предвид 350 F, освен ако хлябът не се пече във фурна за керамика (домашните не се загряват до такава степен, освен ако не са от "самопочистващите" се).

Между другото, и на 200 С мога да докарам хляба като керемиди :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Мар, 2008 3:15 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 20 Ное, 2007 4:55 pm Вто
Мнения: 10
Location: софия
Да прави сте! Затова конопеното олио е по-добре да си го хапвате със саладка.
Но вкусът на бананово-конопеният хляб не е съштият без него.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB