Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 4:26 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 23 Апр, 2008 2:08 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Вече 4-та седмица съхранявам част от това "кисело мляко" в хладилника и е все така превъзходно на вкус!! С времето стана малко по-кисело, което аз лично отчитам като плюс, защото първите дни е наистина твърде сладко за "кисело мляко". В престоялия вариант дори няма нужда да се добавя лимон, когато се ползва за сосове. Вчера го подправих само със ситно нярязан пресен чесън, диетична сол, червен пипер, кимион и кориандър и го полях върху сварен в подправки и оцеден червен боб. Много добре се получи - идеално за пости и съвсем веганско :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB