Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:14 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Ное, 2008 5:47 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Meg написа:
Готин, за веганскато и ароматите си прав,но за здравословното... аз бягам като дялол от тяман от всекакви маргарини и прочее творения на химическата индустрия....
В моята кухня зехтинът е само Екстра Върджин и само "суров", т.е. без топлинна обработка.

Разбира се, по тази тема вече отговорих в постинг в раздела "Фюжън", напълно съм съгласен и аз правя същото от години (с изключение на калиевата сол...Противна ми е до отвротителност, предпочитам да си ям изобщо без сол.).
Впрочем, отдавна съм установил, че лимоновият сок в малко количество съвършено успешно ми замества солта.
Но, все пак, и това е въпрос на много персонално усещане за вкус, т.е., като съвет също не е универсално.
Въпросът е, че от чисто гастрономска гледна точка, понякога като нюанс ми е необходим аромат на часло.
Ако имаше такъв синтетичен не бих се подвуомил да го използвам, но дори и не съм чувал.
Със сигурност има, но явно не за широка употреба.
Иначе направих твоята рецепта с броколито и стана възмутително хубава... :P Разбира се, без калиевата сол...Хич не съм й фен...
Използвам случая пак да те поздравя за рецептата! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB