Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:33 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Юни, 2005 2:07 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Олеле каква вкусотия. А ние досега пържените филийки с мед, сладко, захар, сирене. А то ккави неща можели да станат ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Юни, 2005 4:49 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Пробвайте и още един вариант:В тавичка слагате един ред от панираните филийки.Върху всяка поставяте според големината тънко нарязано парче шунка или крехко филе,леко поливате с лъжица от соса и поръсвате с настърган кашкавал.Запича се леко.
Втори вариант:Както първия но отгоре върху соса се слага друга филийка,пак сос и кашкавал и се запича.Сервира се като сандвич и се консумира с нож и вилица.Е оттук на татък сте вие...с биричка,с винце,с айрян,с таратор,а зимно време и с трушийка.Добър апетит.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB