Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Юни, 2005 5:18 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
biskvitka написа:
При мен в горния край на медиалната фаланга (средната костичка) на показалеца е 11 мм, а в долния край на същата (т.е. в по-дебелата част) е 13 мм.
Сега разбрах, защо се излагам в пърженето... (не че пържа кой знае колко често :mrgreen:)


:shock: Ами че то това не е сериозна и уважаваща себе си "фаланга", а си е една "фалангичка" просто... :)
Ама не се притеснявай, много мазното никога не е било на добро...
"Малко мазнини - повече здраве!"
та си карай с "фалангичката" като мярка. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB