Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:58 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Юни, 2005 11:37 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Продукти:за рулцата-8 чушки/зелени,червени/
1домат,100гр.сирене,перата от 1 връзка зелен лук
15 бр.маслини без костилки
за винегрета:9суп.лъж.олио,3суп.лъж.оцет,4 склидки чесън
1ч.л.сол,една щипка захар,4клонки копър,4клонки магданоз
Приготвяне:Чушките се изпичат,обелват и изчистват от семето.В кипяща вода се поставят перата лук за около 2 мин.Веднага след това се прехвърлят в студена вода.Всяка от чушките се разрязва на две равни части.Доматът се почиства от семето и се нарязва на ивици,сиренето-на правоъгълни парчета.Върху всяко парче чушка се поставят по едно парче сирене,ивица домат и една маслина.Навива се на руло.Всяко руло се завързва с перо лук,като краищата му се отрязват.Олиото и оцетът се наливат в дълбок съд.Чесънът се смачква и се добавя в купата заедно със солта,захарта,наситнените копър и магданоз.Рулцата се заливат с винегрета,като се препоръчва преди сервиране да престоят в него 3-4 часа.Ползва се за предястие и и гарнитура съм печени и пържени меса.Добър апетит.


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Юни, 2005 2:29 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2005 10:48 am Сря
Мнения: 3
Location: Варна
Здравей ,viva !

Не съм изненадан от теб , ти отново избухна , и отново доказа себе си . Поздравления !
Що се отнася до рецептата , можем да добавим кренвирш нарязан на ивици

Опитай ще ти хареса .

С най - добри пожелания - jelev


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Юни, 2005 6:01 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:lol: Здравейте г-н Желев.Радвам се ,че ястието ви е харесало.Сигурна съм,че към това може да се добавят и други неща.Специално ние го ползваме като салата предястие а може и за ястие.Тогава не трябва да престоява много с маринатата.Пълнежът може да се допълни както с колбас така и с варени/мариновани/гъби и варено пил.месо нарязано на ивици.Може да се сервира така или наредени в намазнена тавичка поръсени с настърган кашкавал,стърготини кр.масло и леко да се запече.Преди кашкавала на всяко рулце може да се сложи и филиика от тънко нарязан домат.Е въпрос на импровизация според вкуса и наличните продукти.Поздрави Вили.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB