Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 03 Дек, 2021 6:48 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 28 Юни, 2005 2:29 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2005 10:48 am Сря
Мнения: 3
Location: Варна
Здравей ,viva !

Не съм изненадан от теб , ти отново избухна , и отново доказа себе си . Поздравления !
Що се отнася до рецептата , можем да добавим кренвирш нарязан на ивици

Опитай ще ти хареса .

С най - добри пожелания - jelev


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Юни, 2005 6:01 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:lol: Здравейте г-н Желев.Радвам се ,че ястието ви е харесало.Сигурна съм,че към това може да се добавят и други неща.Специално ние го ползваме като салата предястие а може и за ястие.Тогава не трябва да престоява много с маринатата.Пълнежът може да се допълни както с колбас така и с варени/мариновани/гъби и варено пил.месо нарязано на ивици.Може да се сервира така или наредени в намазнена тавичка поръсени с настърган кашкавал,стърготини кр.масло и леко да се запече.Преди кашкавала на всяко рулце може да се сложи и филиика от тънко нарязан домат.Е въпрос на импровизация според вкуса и наличните продукти.Поздрави Вили.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB