Леле срам,срам..от кога ги изядохме..,а аз още не съм благодарила..
.
Естествено,че не издържаха 3 дена..
на 3-тия имаше само на дъното на 2-рия буркан.
Аз правих доза и половина ,за да има за всички гладници и да няма пренебрегнати! Бланширах зеленчуците и според мен това беше грешка, най -вече че малко ги изпуснах,
ама здраве да е следващия път ще опитам със сурови!Просто ме беше страх да сервирам суров карфиол,веднъж само съм опитвала такъв и разбрах ,че не е по наш вкус..
не ми се рискуваше.
Благодаря ти,
Марабу!Получи се много приятна и лека салтко-туршийка..ама че определение..
,но точно на това прилича.
За подправки опитах само с черен пипер ,но следащия път ще се възползвам от твоите допълнения.
Мерси!