Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:21 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Дек, 2005 1:40 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Окт, 2004 5:13 pm Сря
Мнения: 134
Предлагам ви тази невероятна салата, произведение на моя любим!

Салата с рулца от раци и ананас

Зелена салата
нарязани рулца от раци
ананас на парченца (по възможност пресен)
червена печена чушка на лентички
царевица
Заливка от олио, бял оцет (може и лимон), сол и КИМИОН!!!


Дано някой да пробва- чудесна е!


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Дек, 2005 4:50 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Казвала съм ти вече - с такъв любим никът е напълно закономерен :lol: . Няма да се престраша за пресен ананас /не ми е много ясно как се чисти :oops: /, обаче от консерва - със сигурност! А кимионът просто ме довърши... :pya:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Дек, 2005 4:43 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Окт, 2004 5:13 pm Сря
Мнения: 134
to4ica написа:
Казвала съм ти вече - с такъв любим никът е напълно закономерен :lol: . Няма да се престраша за пресен ананас /не ми е много ясно как се чисти :oops: /, обаче от консерва - със сигурност! А кимионът просто ме довърши... :pya:


:P Вярно , че и двамата сем лакоми и така се чудим каква вкуснотийка да си извъртим.

А ананаса го белим...ми като пъпеш! Определено си мисля, че с пресен е много по-добре!
Пробвай, няма да съжаляваш въпреки кимиона!!!!! :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2005 4:17 pm Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
DolceVita написа:

:P Вярно , че и двамата сем лакоми и така се чудим каква вкуснотийка да си извъртим.

А ананаса го белим...ми като пъпеш! Определено си мисля, че с пресен е много по-добре!
Пробвай, няма да съжаляваш въпреки кимиона!!!!! :lol:


Най-най-най-любимият ми кимион не ме стряска, ами бодлите или както там се казват, по ананаса. Но пък ще опитам, в крайна сметка ако не се справя, по-якият лакомник да се пробва...


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2005 5:22 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Най-най-най-любимият ми кимион не ме стряска, ами бодлите или както там се казват, по ананаса. Но пък ще опитам, в крайна сметка ако не се справя, по-якият лакомник да се пробва...


Не се стряскай, Антоновице! А-на-Вас-ът изобщо не боде и се бели много лесно. Все едно делкаш дРъво. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Дек, 2005 4:35 pm Нед 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:

Не се стряскай, Антоновице! А-на-Вас-ът изобщо не боде и се бели много лесно. Все едно делкаш дРъво. :mrgreen:


Върбова клонка или баобаб? Абе ще се пробва, празници идат, време за експерименти, да се надяваме без инциденти...


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Дек, 2005 4:44 pm Нед 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Върбова клонка или баобаб? ...


Лескова пръчка!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB