Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:13 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Дек, 2005 5:22 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Най-най-най-любимият ми кимион не ме стряска, ами бодлите или както там се казват, по ананаса. Но пък ще опитам, в крайна сметка ако не се справя, по-якият лакомник да се пробва...


Не се стряскай, Антоновице! А-на-Вас-ът изобщо не боде и се бели много лесно. Все едно делкаш дРъво. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Дек, 2005 4:35 pm Нед 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:

Не се стряскай, Антоновице! А-на-Вас-ът изобщо не боде и се бели много лесно. Все едно делкаш дРъво. :mrgreen:


Върбова клонка или баобаб? Абе ще се пробва, празници идат, време за експерименти, да се надяваме без инциденти...


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Дек, 2005 4:44 pm Нед 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Върбова клонка или баобаб? ...


Лескова пръчка!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB