Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:40 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Дек, 2005 8:45 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 02 Юни, 2004 12:21 am Сря
Мнения: 28
чесъна се попарва и не е толкова силен...
може и по-малко - но това е рецептата, може би ще намалее трайността, знам ли?
Трайността я пробвахме само веднъж, и то случайно ;) , обикновено се изажда веднага, рядко остава за следващия ден.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Дек, 2005 12:30 am Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
.:анонимен:. написа:
чесъна се попарва и не е толкова силен...
може и по-малко - но това е рецептата, може би ще намалее трайността, знам ли?
Трайността я пробвахме само веднъж, и то случайно ;) , обикновено се изажда веднага, рядко остава за следващия ден.

За какво трайност говориш - това ще се погълне за нула време...


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Дек, 2005 1:14 am Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 02 Юни, 2004 12:21 am Сря
Мнения: 28
Е да, този пропорция - да ...
Но като ни подариха кухненски робот - 2 години след счупване на нашия - направих повечко ... с 2 кг ...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB