Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:57 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 12 Дек, 2005 11:32 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Ное, 2005 10:40 pm Пон
Мнения: 11
Ето тук можете да прочетете повече за http://rozali.com/fruit.php?l=a&p=34 чукундура :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Дек, 2005 7:30 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Marangoza написа:
Не винаги чукундура има миризма на земя,на пръст. Аз го беля по-дебело за всеки случай. Много е здравословен този чукундур.В книжките пише,че сокът му има противораково действие...!

Под кожичката има най-много витамини. Ако ще го ръфаш сурово - едно хубаво измиване с четка и нежно остъргване с нож са достатъчни.


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Дек, 2005 11:10 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Ное, 2005 10:40 pm Пон
Мнения: 11
Благодаря за съвета БИСКВИТКЕ,ще пробвам! Всъщност аз с четка почиствам морковите от песъчинки.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB