Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:10 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 7:36 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:

А иначе тез кИфтенца звучат като за Световно. Дали стават да се приготвят от предния ден? Може да изненадам маман за именния й ден, който съвпада с този на авторката на тази тема.


Ами??? Адашка, значи :) Да ти кажа, не са се задържали толкоз дълго, но не виждам причина да не станат и студенки за мезе за по-високоградусови питиета. Може да им боцнеш по една клечица за по-лесно топене в сосчето.


 Profile  
 
 Рецепта: Re:
Сготвено на: 22 Юни, 2010 1:25 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Ное, 2007 1:02 am Вто
Мнения: 98
Location: Атина
Алеко написа:
Произвежда се масово, не само в Холандия, но и в Германия. Има даже и български производител. И макар че не е някаква луксозна стока, тукашните търговци яко му надуват цената, специално на холандското. Килото върви към 18-20 лв., при цена в Германия например 6 евро/кг.

В Гърция холандската гауда е най-евтина от всички възможни твърди и меки сирена, и понеже се доближава най-много до нашия кашкавал, най-много ядем от него, и слави Богу, цената му е около 4.5 евро :sirene: Ементала е с по-светъл цвят и с по-слаб вкус, не ми допада особено.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB