Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:41 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Авг, 2004 3:58 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Авг, 2004 1:55 am Нед
Мнения: 47
Дългозърнест ориз (ама го казах :lol: ) се сварява и се измива веднага със студена вода, краставиците се режат на дребни лентички и се слагат в ориза(пресни са, питах най-малко 100 пъти :lol: ), слага се и масло и се запържва за секунди. Прибавя се къри, джинджифил, малко зехтин и ябълков оцет. Половин или една кофичка (по вкус) кисело мляко, малко майонеза, соев сос, горчица, сметана. Всичко на око, така са ми я дали рецептата, няма как :wink:

Отначало ми се видя "манджа с грозде" :lol: , но вкуса ми хареса и вече си го правя редовно.

Хайде ако някой се престраши да пробва, веднага да каже какво е станало.


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Сеп, 2004 10:04 am Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
На мен лично ми се вижда страшно апетитно!
Нали съм по въпросите обаче ..
:oops: :wink: . и така..
Топло ли се яде или се охлажда?Или става и по двата начина?


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Сеп, 2004 2:09 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Авг, 2004 1:55 am Нед
Мнения: 47
Ами аз съм го яла топло винаги, но малката яде бавно и изстина, като опитах не беше лошо на вкус. Така че , без да искам пробвах и в студен вариант :lol: .


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB