Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 27 Ное, 2021 2:39 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 27 мнения ]  Към страница 1, 2  Next
Message
Сготвено на: 16 Юни, 2008 11:32 am Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Колкото пъти съм пекла гъби, без да са издълбани, винаги се спаружват. Все пак при печене се изпарява водно съдържание.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Сеп, 2010 6:28 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 17 Сеп, 2010 6:24 pm Пет
Мнения: 1
а аз винаги издълбавам гъбата и я нарязвам на губчета след това си я запържвам и с чаша червено вино се разтапям


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Сеп, 2010 12:25 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Ех, размечтах се - гъби и вино.

Добре дошъл, jarro.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 27 мнения ]  Към страница 1, 2  Next

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB