Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:05 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Яну, 2006 1:22 pm Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
dipemi написа:
Кашкавалът и сиренето имат способността да действат загряващо.


Наистина, особено соленото сирене, на какво ли се дължи това??? :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Яну, 2006 7:44 pm Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Интересна идея.Ще пробвам.За една минута но на микро,на грил или смесено да бъде? :yami:


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Яну, 2006 5:41 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Юли, 2005 9:52 am Чет
Мнения: 98
Location: Варна
vivagd написа:
Интересна идея.Ще пробвам.За една минута но на микро,на грил или смесено да бъде? :yami:

Аз нямам грил в микрото, но при желание може да се експериментира. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Яну, 2006 7:22 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Пробвах на микро,на грил и смесено.Само кашкавала се разтопи и сиренето стана меко.Наистина хлябът стана много мек като на пара.Естествено,че се изконсумираха.Само,че не се запичат като във фурна или парти грил,но и това е идея и то икономична и бърза.Благодаря ще пробвам и с малко кайма с подправки и ивички кашкавал.Може би ще трябват вече около 3 мин.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB