Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:46 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 17 Яну, 2006 3:17 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
:roll: 2-3 кг леко осолена цаца я редим в буркани от лютеница плътно една до друга с опашките нагоре.Слагаме подправки-черен пипер на зърна,ситно нарязан чесън,копър.Заливаме с препържено и изстинало олио до гърлото на буркана.На всеки буркан сипваме и по една суп.л-ца неразреден винен оцет.Затваряме с капачките и обръщаме надолу като оставяме така да престои 48 ч след което обръщаме обратно.Повтаряме операцията и така до 7-8 ден.Вадим необходимото ни количество и го сервираме в елипсовидни чинийки на чието дъно сме поставили нарязан на шайби кромид лук за салата,върху него сме поръсили копър и сме подредили в околовръст обезсолени маслини без костилките.По желание това се залива с лим.сок на вкус.Най накрая изпиваме една водка за добре свръшената работа и пей сърце.........!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB