Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:41 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 18 Яну, 2006 6:52 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Праз лук и чушки с балсамов оцет

Източник :Клякса

1 1/2 с л зехтин
2 стръка праз лук
1 жълта или оранжева чушка
2 червени чушки
3 с л балсамов оцет (червен)
3-4 стръка магданоз (по желание)
сол
черен пипер

. Бялата и светло зелената част на праза се нарязва с дебелина ~1 см ..
. Чушките също се нарязват на средни парчета....
. Зехтина се нагрява в тигана и се поставя праз лук и чушките..
. Покриват се с капак и се оставя да се задушат около 10 мин...
. Добавя се балсамов оцет и се оставя без капак за още 10 мин или докато се изпари течността ..
. Посолява се по желание ...
. Отново по желание се посипва с магданоз ...

** Чушките си бяха мариновани..така че не ги задушавах..Но пък добавих тиквени семки .. Супер стана :)

Image

Добър Апетит !!!


Attachments:
Праз лук и чушки с балсамов оцет .jpg [69.27 KiB]
Downloaded 358 times
 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB