Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:32 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 29 Юли, 2005 3:45 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Май, 2005 1:38 pm Пон
Мнения: 136
Location: София
За да се получи хубав пастет, трябва изварата да се хомогенизира. Това става с помощта на краве масло или готова майонеза. Може и да се бърка дълго време с олио, но не винаги се получава. Аз лично ползвам най-често втория вариант. Като смесвам 1/2кг извара с 1 пакетче майонеза или 1/3 от големите пакетчета масло. Искам да кажа, че количествата са много относителни, защото зависи на каква извара ще попаднеш. За подправките - може да се импровизира. Ние много обичаме една подправка за яйца - така пише на бурканчетата (тия продълговатите със зелените капачки), която е страхотна за тази цел. Може да се смели и една малка главичка лук вътре и/или 1-2 скилидки чесън. Така, че какво ви дойде наум и решите, че ще ви върви на опечения в момента хляб, може да се слага вътре.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB