Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:47 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Яну, 2008 11:35 am Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Яну, 2008 11:53 pm Сря
Мнения: 4
Location: Стокхолм
Не беше мазно. Както го описа един колега от общежитието "a little piece of Heaven"

Проблема с пърженето беше голям защото трябваше много да ги пържа за да не станат сурови. И съответно станаха малко по-златисти ... Ама като сложиш соса от горе ... Нема проблеми.

Соса беше страхотен... Препоръчвам го на всеки - Гъби (позапържени ама много малко), Сметана 10%, малко Кисело мляко, сол, черен пипер, копър, и ако не е гъст - брашно ама малко. Като престои в хладилника стяга и е супер :)

А относно професията - Много хора са ми го казвали но ... не бих я сменил.
Готвенето е удоволствие, не работа 8)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB