Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:41 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 
Message
Сготвено на: 12 Авг, 2006 2:57 pm Съб 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
И аз това си мислех, но е ако е много топло, желатинът в муса може да направи някой номер.

[hide]Нали нямаш пред вид суров мозък. :mrgreen: [/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Авг, 2006 8:39 pm Съб 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
IPA написа:
И аз това си мислех, но е ако е много топло, желатинът в муса може да направи някой номер.

[hide]Нали нямаш пред вид суров мозък. :mrgreen: [/hide]


Обикновено се каним за срещи поне по един месец, така че няма да е много топло ;)
[hide]Не ям никакъв мозък (дори замразен маймунски, деликатесът в Храма на обречените :mrgreen:)[/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Авг, 2006 9:06 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Хмммм - мозък пане! Или пък костният мозък от говеждо джуланче, намазан на филийка... :ligi:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB