Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:53 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Яну, 2007 12:23 am Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Ипи, ти разби сърцето ми... Повече няма да те чета в часове, в които всички магазини около нас са затворени. Но пък и утре е ден :facelick:
P.S. Дижонската горчица е едрозърнеста, нали, нали?


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Яну, 2007 12:11 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
:) :) :)

Ако ползваш оригинална френска едрозърнеста дижонска горчица, внимавай с количеството, сложи по-малко и по метода на пробите си го нагласи на вкус.

Американците ползват за готвене една крийми дижон, която на вкус е много по-мека. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB