Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:51 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
 Рецепта: синьо сирене 2
Сготвено на: 11 Авг, 2007 2:20 pm Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Юли, 2007 6:29 pm Пон
Мнения: 58
Location: дупница
Тъй като много хора посещават темата за синьото сирене без да могат да оставят мнението си, пускам отново същия текст! Моля тези, които олигавиха темата предния път да не пишат, защото заради тях модераторката ме заключи! А ето и текста отново:

Задавали ли сте си въпроса какво ще стане, ако вземете парче сирене Дунавия, оставите го за едно денонощие в хладилника върху решетка(за да се отцеди) , след това го надупчите с дървен шиш за скара(за да останат въздушни каналчета) и накрая покриете бучката Дунавия от всички страни с едно тънко парченце синьо сирене? Не забравяйте да увиете във фолио и да оставите в хладилника за около седмица!!!


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Авг, 2007 5:32 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Юли, 2007 6:29 pm Пон
Мнения: 58
Location: дупница
А за тези, които се справят с английския и не ги мързи поставям и един линк, който ми изпрати IPA

http://biology.clc.uc.edu/fankhauser/Ch ... Cheese.htm


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB