Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:07 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Окт, 2007 9:31 am Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
А не е ли малко прекалено хрупкаво така? Инак звучи много добре.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Окт, 2007 2:00 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Мар, 2007 3:27 pm Съб
Мнения: 14
Хрупкаво е, но ние така си обичаме.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Окт, 2007 10:17 am Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
фен съм на карфиола, но и на мен не ми е хрумвало да го ям суров. ще пробвам при първа възможност. мерси за идеята :)

п.п. (естествено ще заменя олиото и оцета с "по-здравослони" съставки, а подсладителите изобщо ще махна ;) )


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB