Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:42 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Мар, 2008 9:39 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Вълшебно изглежда, вероятно е и такъв на вкус.
А "силнатро"-то вероятно е силантро или най-добре на български - кориандър, пресен. :)
Към този каубойски хайвер (може би дип) аз бих добавил като гарнитура резенчета синьо сирене, ама това си е по мой вкус ;).


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Мар, 2008 9:45 pm Пон 



Да, силантрото е кориандър. Слагат се листа, но ако няма....каквото има. Може и без него, ако не обичате.
Аз слагам понякога изпечен и нарязан на ситно бекон или сирена по вкус.

Дали е дип--не точно, нещо като салатка на ситно...абе става на ситни кубчета. Може и дип да се каже.


  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2008 11:19 am Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Много, много апетитно звучи!! :) И много свежо :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB