Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:04 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 
Message
Сготвено на: 23 Юли, 2008 11:37 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Направих рецептата от 1-ия постинг с много малко изменение. Не сварих тиквичките на пюре, а ги бланширах нарязани на кубчета за 2- 3 минути, и после ги отцедих и залях със студена вода. Така те останаха леко хрупкави и се получи чудно мезе.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Юли, 2008 11:47 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
IPA написа:
Направих рецептата от 1-ия постинг с много малко изменение. Не сварих тиквичките на пюре, а ги бланширах нарязани на кубчета за 2- 3 минути, и после ги отцедих и залях със студена вода. Така те останаха леко хрупкави и се получи чудно мезе.


Така си го "издигнала" до салатка. :)
Категорично мога да кажа, че ако тиквичките се обработват в МВ става доста по-лесно, защото не поемат вода (поради незначителното и количество) и така не се налага допълнително изстискване, отцеждане и прочие.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Юли, 2008 11:51 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Само изхвърлих врялата вода и залях със студена, за да спре процеса на варене.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB