Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:58 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 28 Юли, 2008 6:03 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
миш маш написа:
Аз питах за разнообразни салатки, само, че моите околни са върли противници на цвеклото с което са били захранвани едно време, а пък ако махна и соевите кълнове на които меко казано не са почитатели, незнам какво ще остане.Другият вариант е да си я ям сама , който не е лош.

Ами, просто ще стане обикновена прекрасна салата от зеле и моркови.
А ако й добавиш и малко целина, направо ще стане супер... :)


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Юли, 2008 8:29 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
В моето семейство отдавна се яде червено цвекло и то само сурово.Вареното даже не мога да си представя какъв вкус има!Никога не съм опитвала,защото намирам за ненужно да се раваля хубавия зеленчук с варене и каквато и да е друга топлинна обработка.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB