Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 11:40 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 03 Фев, 2009 11:56 am Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Продукти:
кашкавал (най лесто ставя от този на правоъгълни блокчета)
шунка
яйце
брашно
галета

Нарязваме кашкавала на парчета с дебелина 5-6мм. Поставяме между 2 парчета кашкавал парче шунка, и панираме в брашно, яйце и галета. Оставяме в хладилник за 2 часа или във фризера за 30мин.
Пържим в мазнина.

*За да залепне по добре брашното топваме за известно време готовата байганета във вода. Може панировката да се овкуси.

Image


Attachments:
File comment: Байганети
baiganeti.jpg [70.19 KiB]
Downloaded 79 times
 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB