Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:26 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Окт, 2009 1:13 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
biskvitka написа:
gotin написа:
...За съжаление, досега не ми е познат начин да бъдат направени патладжани хрупкави... :-?

Патладжанен чипс.
[hide]Чипсове всякакви правя на слабо загрята скара с много тънко нарязани зеленчуци. Отнема много време, пипкаво е, жегаво е, но пък е много вкусно и не е свръх мазно.[/hide]

Чипсове от зеленчуци даже и от листа от босилек правя по следният начин:
Силно загрята мазнина .
Топя продуктите в съд в който има подсолена вода, брашно, после пак във водата (изтръсквам хубаво) и от там в маслената баня.
Естествено всичко трябва да е нарязано много на тънко.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Окт, 2009 7:11 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Миш, не става ли мазничко така?


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Окт, 2009 10:40 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Аз за постен чип , не съм чувала, ама този става като истински! :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB